Бутилки за ракия

Ръчно декорирани ракиени празни бутилки. Всички шишета и чаши могат да бъдат изработени по желание на клиенти като комплект от една бутилка и 6 чаши. Всяка бутилка за ракия има завързан хартиен свитък, на който може да напишете лично пожелание. При нас може да намерите голямо разнообразие от празни стъклени бутилки за алкохол. Бутилките са подходящи за съхранение на домашна ракия.

Нашите ръчно рисувани бутилки за ракия са уникален подарък или декор за вашият дом! Забравете за обикновените празни бутилки за ракия, ние предлагаме шишета за ракия, които ще разнообразят ежедневието и ще придадат на трапезата ви празничен вид.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Независимо от това дали търсите сватбени бутилки за ракия, бутилки за ракия за кръщене, ретро бутилки за ракия за подарък или просто бутилки за ракия с надпис ние можем да ви предложим огромно разнообразие от ръчно направени варианти по ваш дизайн и предпочитания.

Един от най-продавания ни вид стъклени бутилки за ракия са “бутилки за сватбена ракия”, които са страхотен начин за декориране на сватбената маса без да разваляте общата концепция със стандартния вид на алкохолните бутилки.

Комбинирайте с чаши нашите луксозни бутилки за ракия и ще създадете незабравим подарък за вашите близки!